joi, 7 martie 2013

iherb Out of Africa

De cand ma stiu am lucrat din greu pentru tot ce am realizat si pentru tot ce am vrut. Am simtit ca niciodata nu am avut noroc, ca toti din jurul meu erau mai norocosi decat mine. Mai recent, vedeam pe facebook si pe bloguri o groaza de concursuri si de giveaway-uri, si tot timpul imi spuneam 'inca un concurs pe care nu il castig'. Asta, bineintes, fara sa particip. De ceva vreme am inteles ca daca nu participi la concursuri, nu ai chiar nicio sansa sa castigi. Si ca pentru cei care ofera produsele este o promovare de exceptie si o modalitate de atragere (ca o alternativa la 'to engage'), pe ei costandu-i o nimica toata. Asa ca acum cateva zile, vazand un concurs pe pagina de facebook a site-ului preferat de produse naturale de beauty si suplimente, faimosul iherb, am PARTICIPAT. Si am castigat, cine ar fi crezut, produse in valoare de 50$ din gama Out of Africa. 
Sa scriu despre asta nu era una din regulile de participare la concurs, dar scriu acum pentru ca abia astept sa vina si sa le testez!

Cateva din produsele pe care le-am comandat de 50$:

- balsam de buzeee. Multe. 3+1 gratis. Si inca unul, cu menta, care are, pe langa vitamina E, si SPF 15. Perfect pentru vara, mai ales ca *presupun* ca e si racoros :D

- unt de corp cu shea cu aroma de citrice, lotiune de corp cu aroma de lamaie si verbina si inca cateva goodies pe care le voi prezenta cand va veni comanda, ca nu vreau sa cobesc... si-asa astept de 3 saptamani prima comanda.

3 comentarii:

  1. Magdaaa ai castigat!!!!!! N-am stiut. Ce ma bucur pentru tine. Sunt curioasa daca si asta ajunge tot la posta vamala. Oricum n-am mai auzit de situatii din astea. Mi se pare tare ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ar fi culmea sa ajunga la posta vamala, sa platesc TVA la cadou :)) Valoarea declarata e 0$, asa ca ar trebui sa ajunga ca un colet normal. O sa te tin la curent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sharing health and wellness tips, recipes as well as product sales, info and promotions! New to iHerb? Use Coupon Code VBH611 to get $10 off first time orders with a minimum purchase of $40 or $5 off first time orders less than $40.

    RăspundețiȘtergere

Lasati un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...